Inseminarea nautică

spermatozoid

O stire tampită a bagat sperietii in mămicile dezinformate, ingrijorate de soarta progenitorulor bezmetice, asta dupa ce, conform enuntului : „O poloneză pretinde că fiica sa a rămas însărcinată, după o baie în piscina unui hotel din Egipt”

In timp ce pustoaica rade acum draconic in sinea ei pentru poanta crezuta de maică-sa, viitoarea bunică probabil se gandeste că, la randul ei, ar trebui sa ia niste anticonceptionale, nu cumva sa rămana borţoasă in urma duslui facut in propria locuinta, venindu-le astfel de hac „ecţibiţionistilor” care se plimba pe malul barajului si trag in ţintă mobilă, deranjand luciul apei.

Parcă aud replica mămicilor de teapa asta: „scumpa mea, te-am dat la piscina de fete, daca vezi ca vreun baiat incepe sa intre in apa, tu pune-ti picioarele in X, o manuţă-n faţă, alta la funduleţ si iesi pe uscat cat mai repede, da !?! ”

Mă intreb daca „Nemo” e un nume potrivit pentru copilul conceput pe cale nautică ?

11 gânduri despre „Inseminarea nautică

 1. Utopian

  Eu l-as numi Icrã pe copil, sau Lapte si l-as alinta Lãptuc… asa… ca sã nu uite cã a fost conceput în apã, prin inseminare artificialã.

  Cu drag, Lenutza:D, care si-a fãcut mai nou blog pe wordpress(în sfârsit)

  P.S. Gata cu licenta?

  Răspunde
 2. andreimeszaros Autor post

  Anca: parca-l si vezi ca apare subit in Biserica, la botez, inainte sa fie scufundat (iar) in apa ala micu: ” nu sunt de acord cu numele Nemo, ca potential tata am dreptu` la cota-parte din nume ! ”

  Celine: multumesc 🙂

  Utopian: eu l-as numi Dr. Jhon daca era baiat sau barbie, daca avea sa fie fata, asta asa, ca amandoi erau de la formatia Aqua :)) (gata cu licenta, alte chestii de-acuma)

  plastycframe: mai, e pui de om, nu de somn, deci o avut apa curata, nu ?

  pinguinul furios: eventual sub dus, da :))

  Răspunde
 3. Utopian

  P.S. Vezi cã sãptãmâna viitoare(sau poate chiar sãptãmâna asta) fac Blogstock la mine pe blog si trebuie neaparat sã vii… Da’ neaparat!

  Răspunde
 4. Monica

  Vai de mine! credeam ca perioada in care femeile credeau ca pot fi deflorate si chiar sa ramana insarcinate daca merg prin multime sau pe langa stalpi au trecut de ceva vreme, da vad ca eram departe de adevar. oricum si femeia aia, chiar sa nu aiba minte deloc si sa creada ce-i spune odorul de copil pe care il crede neprihanit?????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s