Inaniţia electorală

Azi, românaşul, pentru a n oară, lasă paru, lasă paharu şi pe aceeasi directie a mişcării mâinii, va stampila sonor în careul candidatului europarlamentar care a mintit pe măsura dezideratelor personale. Dar să nu zăbovim aiurea şi să nu-i cautam de bube pe pretendenţii la cantina de Bruxelles ( duhnind a slană şi ceapă, proaspat ingerate dintr-un diplomat), cand ştim că le e moralul într-o puturoasă metastază.

Ne-ndreptam ochii, si mai ales auzul, catre burţile membrilor din secţia de votare, ăia care lipesc abţibilde pe spatele buletinelor. Ghiorhaitul lor sună ameninţător iar cântul la unison poate impresiona o baba votantă pana la infarct. Sa nu ganditi cumva ca domniile lor tin post negru, fortaţi de imprejurările sfintei zile de Duminica, coroborată cu decisiva zi a alegerilor, întru împlinirea muncii sub harul divin, de cu 6 dimineaţa pogorât peste a lor trupuri curate ! Nu ! Inaniţia electorală e o practică ce vine in sprijinul oricarui membru de secţie, asta conform indicaţiilor practice, scrise cu litere de aur, in kit-ul acestora: ” Foamea vă va ţine treaz(ă) ” , dand de inteles slujbasului ca suportul alimentar asteptat ” de sus ” va semăna cu porţia de hrană a unei muşte aflată la indigestie.

Poftiţi la vot !

P.S. (dupa inchiderea urnelor) in privinta cantitatii de haleala m-am inselat. In privinta celorlalte afirmatii, nu ! Sunt un geniu.

2 gânduri despre „Inaniţia electorală

  1. paulgsandu

    cred ca anul acesta „eurocatindatii” nici macar nu s-au prea obosit cu minciunile..etalarea nonsalanta a unei inteligente aflate in stare de inanitie a ocupat, mai curand, prim-planul..

    Răspunde
  2. axicos

    Maestree MESZAROS acum ca te-ai spalat pe cap cu licenta asteptam sa ne incanti cu scrieriile tale la spartul nuntii in camara

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s