Cu 50% mai gratis

Purtam o discutie cu halbe-n propozitie când, interlocutoru meu atinge, dintr-o data, subiecte academice. Se mira cand, in replica, ii spun ca as face cat mai multe facultati, de dragu` reducerilor. Domnia sa marturiseste ca nu foloseste reducerile studentesti decat la tren, in alte parti mana-i darnica nu se zgarceste sa acopere diferenta. Si oricum, zice el, nu prea dă pe la muzee. „Nici să nu dai, ii spun, că odată intrat, ai fi in stare sa nimeresti pe la contabilitate sau pe scara de incendiu”
 

  Eu si alti amarati ca mine pastram carnetul de student cu grijă ca de moaşte si-l fluturăm mândri cand ni se solicita la ghereta cu bilete a unui cinematograf sau muzeu. Nu vă faceti griji, peste ani nu vom ajunge să ne luam coşciuge la 50% reducere cu cuponu de pensie, in asteptarea repatrierii in ţara uleiului gratis şi a reumatismului înhumat. Nu! Noi ne luam, din tinereţe, cu carnetul de student, cărţi la jumate preţ, astfel ca ne vom hrăni sănătos spiritul cu intelepciune si vom prospera până la contradicţie cu sorocul. Bonne chance !

2 gânduri despre „Cu 50% mai gratis

  1. shedoctor

    Studentii de la medicina doneaza carti oricaror persoane care nu mai au tichetele de reducere si care vor totusi sa isi pastreze putul cu intelepciune plin cu….de toate 😀

    Răspunde
  2. andreimeszaros Autor post

    Asociatia „Raftul nesatul” accepta donatia si multumeste sindicalistei shefe a Sindicatului Studentilor Donatori de Carti. De asemeni, „Raftul nesatul” ofera recompensa celui ce inmana Cartea Vietii in varianta originala tiparita la Tipografia 9 Ceruri sub egida editurii „Doamne-ajuta-Doamne-asculta” Multumim !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s