Pisoarul intimitatii pierdute

Hipermarketurile din Bucale au o mare problema. Si cred ca nu numai astea de aici. Curatenia din toaletele pentru clienti e asigurata prin spornicia unor angajate. La femei si barbati deopotriva.
Femeile sunt avantajate din 2 motive:
1-corespondentza cu sexul celor care fac curat
2-pt orice nevoie ele se retrag intr-o incinta de max 2mp iar intimitatea nu le este tulburata
Barbatii au de suferit. Pentru una din cele 2 necesitati fiziologice de indeplinit la baie s-a inventat scoica-obiect sanitar de ceramica sub forma de vas, colector a unor reziduri lichide eliminate prin mictiune. Acel proces se poate indeplini si in cabine insa, pentru rapiditate si, de ce nu, pentru studiul celui de langa, barbatii recurg cel mai des la usurarea in comuniunea oferita de pishuoar.Trecand de la un gen de „problema” la altu`, ne intoarcem la angajate. Acestea, dupa cum spuneam isi fac munca „ubicuuceste” adeca peste tot. Ele intra nonsalante in zona pishoarelor si sterg gresia, printre picioarele cracanate ale barbatilor care se usureaza.Socant!
Ce patesc azi: in preajma toaletelor sunt depasit in mare viteza de un tanar. Abia intrat in zona chiuvetelor acesta se opreste brusc: o echipa de „furnicutze” era la fatza locului. Buimacit, junele da inapoi si verifica inscriptia de pe usa. Lecuit si format in spiritul diversitatii il depasesc, nepasator la eveniment, spre a-mi relaxa vezica.
Pun pariu ca, adunand experienta, femeile de servici au pe coada maturii gradatiile extreme ale organelor surprinse. Si fac concurentza: ” Lenutzo, uite ce dărabă am prins pe schimbu` meu, te-am facut !”

15 iunie 2007 yahoo 360

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s