La burikul cel sukar

Stimati clienti, miercuri joi si vineri, localul nostru de manelo-melomani „La burikul cel sukar” are onoarea sa prezinte formatia „Guţă junior”. Guţii vor canta pentru inima voastra manele unicat ca de exemplu „Prieteni eu am cu gramul” piesa ce explica ura in lume si raritatea omului de seama. Autorul traduce titlul si spune ca aceasta ură dezvolta homofobia si aproprierea manelistului de fiinte nevertebrate ce cantaresc cateva grame sau chiar unicelurare (amibe si parameci ) ce sigur nu devin dusmani. Dupa prelegerea stiintifica zoo-educativa, membrii trupei vor schelai si alte manele tematice.

Pentru ca va fi o seara dansanta va rugam adoptati o tinuta corespunzatoare si obligatorie: trening, cămaşă cu descheiere rapidă si pantofi eleganti pentru domni iar domnisoarele fustă economică, geanta cu solzi si maiou-caleidoscop. Cu aceasta ocazie am montat, langa scena, un raft cu 30 de locuri pentru telefoanele voastre activate sa inregistreze, astfel incat veti putea asculta spectacolul nostru oricand si oriunde. Va asteptam ! (ne pare rau, locurile pentru dusmani sunt in renovare)

Asta-i reactia mea la vederea unui afis, scris cu markeru` pe o foaie de caiet cu patratele si lipita pe geamul unui local (altfel numit) din centrul Baii Mari , anuntand activitatea onomatopeica a stramosilor lui Guţă „Formatia Guţă junior cântă pentru dumneavoastra miercuri, joi si vineri” Nu ma mir ca formatia in sine are mai multi membri si totusi se numeste „Guţă junior” fiecare manelar se visează un guţ, guţii şi străguţii lor de guiţători !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s