Draga Dumnezeu

In primu` rand vreau sa-ti multumesc ca mi-ai accesat pajina si sper sa te tina Zappu` in conexiune cel putin pana citesti. Nu intrebare de unde stiu, te-am vazut la televizor ! Stiu, is nesimtit ca te sacai cu chestii personale, hapt cand te pregateai sa-ti iei in primirea nou` PR pe pamant,in Romenia Pacatosi-Furaciosi-Credinciosi Land, MultPreaExtraFericitu ( pana ii trece bucuria ca o fo promovat, asa-i zic !) Patriarh Daniel. Sfatu` meu, baga-l la rodaj si, de nu-l lasa inima de prea fericire ce are pe capu` lui de securist, ( emotii puternice, mon cher),fa-l sa se care-n Luminata Ta cale, de pastoria nu-i de el.
Am auzit pareri feminine cum ca ar fi misto, bag sama, barba le place, au zambetu`, au sprancenele. In fine, nu conteaza, nu pt asta mi te adresez. Mai,antena aici, traje norii de-o parte sa vezi mai bine: 15 si 16 septembrie, anu` asta ! esti rugat sa acorzi atentie marita mie, si celorlalti din sala in care se vor da restante. Chiar avem nevoie !
Promitem recunostintza! Da` nu care cumva sa crezi ca facem pe promoterii cu icoane cu Maica Sfanta si pe spate stampilate.Nu suntem de la PSD!

Hai, spor la tricotat viitoru

12 septembrie 2007 yahoo 360

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s