Sindicatul Femeilor Ne-prihanite, acuza !

Asa zi faina, cu soare, o fost azi in Bucuresti ca n-ai fi zis ca-i ziua femeii ci a barbatului.Iata cum protesteaza ele.
  ” Ma numesc Fătica Estrogen, sunt lidera Clubului Doamnelor si Domnisoarelor Exploatate prin Nepasare de catre Barbati si ma ocup de embargoul sexual aplicat de catre barbati, femeilor. Acesti barbati lipsiti de interes sexual post-marital nu merita asa femei ca noi ! Avand in vedere ca avem legaturi prietenoase cu sindicatele celor mai sonore tzesatorii din tara, cu Liga Vanzatoarelor la Aprozare si alte organizatii am decis sa oferim cateva sute de bilete la showurile striptiz din toata tzara. Este adevarat, aceasta decizie a atras dupa sine si cateva incidente neplacute, 3 domnisoare au necesitat ingrijiri medicale in urma aplicarii de flecuri in zona frotala de catre colegele care asteptau la coada, biletele. Tot la aceste cozi au mai avut loc cateva păruieli soldate cu smocuri lipsa si cercei jumulitzi din ureche. Cu toate acestea, 400 de femei vor merge moca la shourile striptiz din Bucuresti.
     Fetelor, cel putin 5 cluburi din capitala va asteapta sa va destrabălati si sa-i pishcati de fund pe cei mai hot-sexy-madăr-facăr-nauti-bois-uit-telegrafic-dics. Sunt băieti de baieti, trasnpirati sub bratz atat cat trebuie sa arate ca-s barbati. Au chiloteii călcati si danseaza ca niste paparude masculine invocand ploaie de saliva feminină. Daca printre voi se gasesc persoane care n-au mai fost la asa show va anuntz ca stripării au obiceiu` să-si arunce slipu` aiurea-n sală, pentru ca le e cald, nu pentru ca-s dezordonati. Iar acum, surpriza serii: fiecare echipa de stripări are un băiet imbrăcat cu chilotei marca APACA. In momentu in care va treziti cu chiloteii pe fatza verificati rapid pe eticheta daca-s de productie romaneasca, si daca da, nu trebue decat sa-i trageti pe cap si sa faceti ca indienii. Celelalte fete au sa moara de invidie iar dumneavoastra veti fi premiata cu un autograf pe sanul stang din partea posesorului de chiloti !
Vă mai instiintez ca domnii prezenti sunt pentru prima data in Romania si nu stiu sa danseze pe populară sau manele, deci fara solicitari impertinente. Dupa program puteti sa folositi dushurile ecologice ca sa indepartati mirosul de testosteron si alte cele.
   Si cu asta-basta, la shou fetelor, că daca nu pică atunci sigur nu atarnă. Uouououououuu !!!!! ”
 

8 Martie 2008-yahoo360

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s