Luciu in baia mea !

Nu, dom`le, nu-i vorba de Nicoleta Luciu! In primul rand ca nu-i incap sanii pe usa ingusta a baii si in al doilea rand oglinda e setata pe „afisare fara retushuri”, pt ca noi nu ne ascundem. E vorba de luciu, acea insusire a obiectelor, in acest caz sanitare, de a respinge lumina, prin reflexie. Luciul de care vorbesc a fost readus pe suprafetzele inoxidabile de omul aliaj-utilaj din titan-otzel-azbest-fier-argint-inox-badog si arama, numit si Andrei Meszaros, adeca moi !
Pe aceasta cale multumesc mamei ca m-a initziat in aceasta munca,altfel fereasca sfantu, ne inghitzea mizeria. Nu prea stiu io treburi gospodaresti da` se pare ca buda o frec calumea, q-veta ghioraie de placere dupa ce ma aplec asupra-i iar vana arata ca o piscina holiudiana. Cu peria de wc in mana si ridicata amenintzator asupra closetului aratam ca Stefan pe cal, cu buzduganul atacand dushmanii. Lupte grele dus-am, in ritmul bratzului misca si pleata.
La final,am avut parte si de impresii ale colocatarilor. La deschiderea usii, primul dintre cei doi Cristi a uitat de nevoi si a inlemnit privind Lumea Noua din fatza-i. Dupa ce si-a revenit a mangaiat usor faiantza, cu onomatopeele pisicesti aferente.
Al doilea, dimineata devreme, deschidea cu o mana usha baii. Imediat, a doua mana, ce scarpina strashinc alte partzi, fu dusa la gura spre a opri un tzipat. Era orbit ! In urma lui a lasat oglinda cu urme de buze.
Ma duc sa citesc, in baie miroase a ghiocei !

29 Febroarie 2008 yahoo 360

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s