Fix-pix-chix

Domnul Ion Proton,bio-electrician-magnetician-o-data-pe-an, indeamna:
„Stimati cetateni, in special baimareni ! Planeta e zguduita de nacazuri ecologice de abia se mai tzine pe axa asa ca, va rog implicati-va in activitatile de bio-recuperare a suferindului Pamant. Azi, de la ora 20:00 pana la 21:00 iluminatul public va fi sistat si bagat la intuneric !! Niciun bec nu va mai arde iar care mai indrazneste sa palpaie va fi depistat de echipele Renel si de urgentza desfiletat !! Facem ECONOMIE ! O ora, orashelu nostru va cadea intr-un intuneric tip amurg bucolic. Pe perioada de electro-embargo violatorii, hotii de buzunare si talharii sunt rugati sa ramana acasa. De asemena, cuplurile de iubareti care si-au planificat pupaturile prin parcuri ori colturi de strada sunt rugate sa poarte cate un spray paralizant cu esentza de piper.
Constientizam dezechilibrul si va invitam si pe voi, cetatenii, sa trageti plapumile mai rapid peste nivelu` crestetului si sa durmitzi. Atat. Pe locuri, fitzi gata, BEZNA !”

Personal, mi se rumpe de economia lor si stiu ca rezultatu o sa fie fix-pix-chix ! Si-s sigur ca majoritatea celor care pun la meszenger anunturi ori scriu blog-uri ce te-ndeamna sa stingi becurile is tocmai cei care scapa intamplator si repetat pe drum, ambalajele de la sticksuri si ce stiu io ce alte cancere la pachet mananca ei. M-am si scarbit! Ecologia nu se face cu o parada de genu asta.Becul inter-cranian tre` sa arda permanent, chiar si cu flacara de veghe, chiar si in Ora Pamantului.

29 Martie-yahoo 360

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s