Werbung romanesc

Când am vazut prima reclama cu ea am azvârlit telecomanda in usã. Câtã nedreptate! Sa-si faca griji saraca femeie daca iaurtu cumparat de norã-sa o fost scump sau ieftin. Fatza ei întãrita de atâta vant rece îndurat pe la manifestatiile pensionarilor, parca prinde un zambet. De ce ? Norã-sa, desteaptã si cu ochii antrenati sa vada numai hiper-reduceri in hiper-marketuri luase iaurtu la hiper-oferta. Iata o familie fericita ca are 2 borcane cu iaurt cam cât intrã intr-un capac de pix.
Mai apoi, am vazut-o pe aceiasi tanti Silvia intr-o alta reclama. Era atat de fericita incat am crezut ca norã-sa o prins tot la hiper-oferta o vacã, care acuma, crescutã in apartament asigurã necesaru de lapte si iaurt pentru tot familionu. Mã inselasem. Tanti Silvia era bucuroasã pentru cã nu o sa-i mai cadã placa dentarã in chiuvetã, când spala vase, si n-o sa mai indure carnea de peshte razalita, la conserva. Mai nou, ea are Corega, pastã întepenitoare de plãci dentare. Si ca sa ne arete dom`le, cât de eficientã ii, hatz! muscã hulpav dintr-un mãr verde. Un singur sfat: dupa mãru ãla, sã nu o iei, instinctual pe iaurt, cã te cufuresti grozav. De remarcat e progresul, marea trecere de la iaurt si mancaruri lichide abia indurate de gura shubredã la mere si alte duritati zdrobite sub puterea pastei adezive. Si-acu, cã are gura de firma si are spor la facut matzu baston, ramane ca aceiasi individa sa ne incânte cu o reclama pascala la Distonocalm.

Bon, o nota buna acord celor de la Petrom pentru reclama cu „economia la risipa de energie” Cadre faine, lumini faine (bezne faine) si un rol jucat perfect de Andrei, cel nascut in noiembrie 2007.
Dar Doamne, nici ca ma bucur putin de reclama asta ca iar tre` sa ma shochez. Urmeaza reclama la Perwol, detergentu lichid care tine ca un aracet culoarea in imbracaminte. Ne demonstreaza asta un dansator cu þoalele lui si ca argument suplimentar, nevastã-sa, aflatã în salã, scoate din posetã o ditai sticla de 2 litri la pret de 1,5. O fluturã in fatza prietenei ” bãi, spãlãcito, aruncã-te-n vâltore cã nu stii ce meserias îi ãsta”
Apoi apare Omul Verde nascut din flori (cu clorofila in loc de sange) si anuntã sfârsitu calupului publicitar.
PRO-verbial in PROst gust ce sunteti !

Un gând despre „Werbung romanesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s